North - North East
Logo for stugan website

Denna idyllisk stuga befinner sig i natursköna nordvästra Skåne mellan vackra insjöar och orörd natur.

 

Mitt i en pittoresk skog på en stor och privat tomt. Man känner sig som man är långt borta, fast det bara är några minuter med bil till Örkelljunga Centrum, och bara 700m till Skåneporten med Statoil, McDonald's och Gotteboet.

 

Med platt tv i vardagsrummet, diskmaskin i köket och gratis wi-fi är denna stuga väldigt modern, så ni kan fortsätta era dagliga rutiner samtidigt som ni njuter av tystnaden. I stugan finns en dubbelsäng i huvud sovrummet, våningsäng i andra sovrummet samt en fristående lillstuga några meter från huset med en säng och spjälsäng. Badrummet med dusch och även tvättmaskin.

 

Det finns sjutton stora sjöar och otaliga dammar i området, många med utsedda badplatser. Förutom simning ger dessa sjöar också möjligheter till skridskoåkning på vintern, paddling och båtliv på sommaren och bra fiske året runt. Det finns fem cykelrundor och Örkelljunga erbjuder även många fritidsaktiviteter som minigolf, simhall, bowling, beachvolleyboll, två stycken gym, golf, kanot/cykel uthyrning, rodel, squash, tennis och mycket mer.

 

De närmaste skidbackarna är bara tjugo minuter bort och med massor av älg, vildsvin och rådjur i skogarna finns det många möjligheter att jaga. I området finns också utmärkta golf-anläggningar och Örkelljunga är hemmet till ett av Sveriges bästa volleyboll lag.

Sverige's nationella rodd center ligger vid Hjelmsjön som ar bara en kilometer ivag.

 

Den trevliga lilla stugan mitt i en skog bara några minuter till kommunikation, by och sjöar. Kan det bli bättre och enklare?